Uniconta - Er den nye løsning indenfor forretning og ERP

Uniconta er Erik Damgaards nye, lynhurtige cloud-baserede økonomisystem.

Uniconta :
Uniconta opfylder alle dine bogholderi behov i et intuitiv regnskabsprogram.
De enkle men kraftfulde funktioner giver dig komplet overblik over din virksomheds økonomi og kan hjælpe med at gøre din virksomhed mere effektiv og rentabel.
Softwaren skal tilpasses virksomhedens behov- og ikke virksomheden skal tilpasse sig softwaren.

Et økonomisystem med alt hvad du behøver:
Erik Damgaard har udviklet økonomisystemer siden 1983.
Uniconta’s fundament er bygget på det bedste af de foregående 5 økonomisystemer, Erik har udviklet, kombineret med den nyeste teknologi fra Microsoft.
Resultatet er Uniconta, et intuitivt økonomisystem der opfylder alle dine behov indenfor bogholderi, logistik og projekt.

Uniconta til den revolutionerende nye løsning indenfor forretning og ERP:
Erik Damgaard er software udvikler og grundlæggeren af Uniconta.
Hans 30 års erfaring i udvikling af bl.a. det globalt anerkendte regnskabssystem – den velkendte Dynamics AX – flagskibet hos Microsoft, samt arkitekt bag den meget udbredte danske C5-løsning, etablerer ham som en af de mest ansete eksperter på sit felt.
I 2002 erhvervede Microsoft hans software til at blive en central del af Microsofts sortiment af ERP og business-applikationer.
Et af hans vigtigste mål med at udvikle software, er at gøre det tilgængeligt og enkelt for brugeren, samtidig med at opretholde den høje teknologiske udvikling og forretningsfunktionalitet.
Derfor er Uniconta bygget på et enkelt system, der omfatter alle væsentlige redskaber og centrale funktioner i en ERP løsning inden for en moderne brugerdefineret Microsoft for- og backoffice arkitektur.
En kombination af softwareudvikling og en kommerciel forståelse for systemarkitektur, gør Uniconta til den revolutionerende nye løsning indenfor forretning og ERP.